یکی از موارد جدایی ناپذیر هر سفر خارجی ،  که برای اکثر گردشگران بسیار لذت بخش است ، چشیدن طعم غذاهای سنتی آنجاست ،در بین غذاهای تحت عنوان غذاهای خیابانی وجود دارد ، غذاهای خیابانی در واقع بخشی از فرهنگ هر کشور هستند . اگر تور ترکیه را انتخاب کرده اید ، وقتی در کوچه و خیابان های این کشور قدم می زنید ، دستفروشانی را می بینید که غذاها و تنقلات مختلفی را با نرخ ارزان در اختیار مردم قرار می دهند . کمپیر یکی از معروفترین غذاهای خیابانی در ترکیه هستند که در جاهای دیدنی استانبول و در تمام خیابان های شهر میتوانید بخرید و از خوردن آنها لذت ببرید .

این غذا در تمام ترکیه شناخته شده و پر طرفدار است ، اما سیب زمینی شکم پر در منطقه اورتاکوی استانبول کاملاٌ متفاوت است . این منطقه پر از مغازه هایی است که فقط کمپیر می فروشند و می توانید موادی را که دوست دارید انتخاب کنید و مطابق با ان سفارش دهید .

مواد لازم برای پخت کمپیر

  • سیب زمینی متوسط؛ 6 عدد
  • سیب زمینی سرخ نموده با پوست
  • روغن زیتون
  • روغن کانولا
  • نمک و فلفل
  • ژامبون: 6 برش نازک
  • پنیر رنده گردیده چدار:150 گرم
  • خامه ترش:نصف پیمانه
  • پیازچه:ریز خرد گردد

طرز تهیه کمپیر؛ سیب زمینی سرخ شده با پوست و پنیر و ژامبون

ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و آن ها را با هر روشی که دوست دارید (فر یا مایکروویو) بپزید. اگر می خواهید با فر بپزید روی سیب زمینی ها را روغن زیتون بمالید و آن ها را درون فر به مدت یک ساعت با حرارت 400 درجه فارنهایت قرار دهید تا درون آن ها خوب پخته گردد و اگر از مایکروویو استفاده می کنید روی آن ها را روغن زیتون بمالید وهر سیب زمینی را روی حداکثر حرارت به مدت 5 دقیقه بپزید.

همزمان با پختن سیب زمینی ها، قطعات ژامبون را درون یک تابه با مقداری روغن، روی حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که ترد شوند حرارت دهید. با استفاده از دستمال خشک کن آشپزخانه روغن های اضافی ژامبون را بگیرید، سپس آن ها را خرد کنید.

سیب زمینی ها را از درون فر خارج نموده و بگذارید به اندازه کافی خنک شوند، سپس آن ها را از درازا به دو قسمت تقسیم کنید و با استفاده از قاشق درونشان را تا نیم سانتی متر مانده به پوست خارج کنید.

درجه فر را تا 450 درجه فارنهایت افزایش داده و بیرون و درون سیب زمینی ها را روغن کانولا بمالید و و به مقدار لازم روی آن ها نمک بپاشید وهر طرف آن ها را به مدت 10 دقیقه درون فر حرارت دهید سپس آن ها را از فر خارج نموده و بگذارید کمی خنک شوند.

سیب زمینی ها را روی شبکه سیمی فر قرارداده و درون آن ها را فلفل و پنیر چدار و ژامبون سرخ نموده بریزید و آن ها را 2 دقیقه دیگر یا تا زمانی که پنیر آن ها ذوب گردد حرارت دهید.

سیب زمینی ها را از فر خارج نموده و آن ها را درون ظرفی که از قبل آماده نموده اید قرار داده و روی هر کدام از آن ها، مقداری خامه ترش بریزید سپس روی خامه ها را به عنوان لایه آخر، مقداری پیازچه قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست